Terug

Vandaag besteld morgen in huis m.u.v. zater- zon- en feestdagen.

Slimme verlichting

Slimme verlichting

Iedereen praat vandaag de dag over slimme verlichting, wat is het en wat kan je er mee doen.

1. Op afstand je verlichting bedienen
Je kunt de lampen van Hue op afstand bedienen, zelfs als je nog onderweg bent naar huis. Je moet wel  verbonden zijn met internet. Je mobiele data  netwerk is voldoende. Als je bijvoorbeeld 's avonds laat naar huis gaat, kun je vantevoren alvast je verlichting aanzetten, vanaf de Hue app op je smartphone, zodat je thuiskomt in een verlicht huis, netzoals je dat doet met de slime thermostaat. Ook als je een hele dag niet thuis bent of op vakantie gaat, kun je op afstand je verlichting instellen op momenten dat het donker wordt. Zodat mensen  in ieder geval denken dat er iemand thuis is en hopelijk niet gaan inbreken.
 
2. Automatisch aan- en uitzetten met geofencing
Philips Hue biedt nog meer! Bovenop dat je via je mobiele apparaat je Philips Hue lampen aan of uit kunt zetten, zijn de lampen ook uitgerust met een automatische locatiefunctie: geofencing. Deze functie houdt simpel gezegd dat de verlichting aangaat waar jij loopt of zit.
 
Ga je in de avond plotseling weg? Hue ziet dan dat jouw telefoon niet meer verbonden is met je WiFi-netwerk en houdt dan de verlichting aan of zet hem uit al naar gelang je instelling.
3. Bedienen met spraak
De tweede generatie Hue lampen kun je bedienen met spraakopdrachten via Siri op Apple apparaten. Op die manier kun je bijvoorbeeld je verlichting uitzetten door "Lampen uit" te zeggen. Wil je de lampen weer aanzetten? Zeg dan "Lampen aan". Er zijn nog veel meer spraakopdrachten beschikbaar, genoeg om uit te proberen dus! Google Home heeft nu ook hun home robot dus zowel de android als applefans kunnen hun hart ophalen.
4. Verbind met andere apparaten of apps
Philips Hue kan ook verbinding maken met andere smart apparaten, zoals de slimme rookmelders die Willemxl in haar assortiment heeft.  of beveiligingscamera's van Nest. Als de rookmelder brand signaleert, gaat je verlichting opvallend knipperen, zodat je huis nóg veiliger wordt. Ook kun je Hue verbinden met de app van Facebook bijvoorbeeld, waardoor een lamp gaat knipperen als je een berichtje binnenkrijgt
 
5. Verbeter je gamingervaring
Voor standalone computers, pc's, en speciale gamingcomputers zijn er  programma's  beschikbaar die je Hue's kunnen aansturen? Zo'n programma analyseert de kleuren van je beeldscherm bijvoorbeeld en stuurt deze analyse door naar Hue. Je kunt bijvoorbeeld een Lightstrip van Hue onder het bureau plaatsen, waardoor jouw gamingervaring een nieuwe dimensie krijgt. Hou je van een potje F1 of Fifa ? De Lightstrip zal dan kleuren weergeven die jij aangeeft en graag om je heen hebt. Hou je meer van GTA5 ? Dan zal de Lightstrip meekleuren naar de kleur die op dat moment wordt weergegeven op je beeldscherm. Bij een explosie kleurt de lightstrip bijvoorbeeld rood.
 
Kijk op Willemxl voor de beste prijs van Hue
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »