Terug

Vandaag besteld morgen in huis m.u.v. zater- zon- en feestdagen.

Beveilig u huis

Beveilig u huis

Iedereen heeft sloten in zijn deur zowel achter als voor. Meestal is het slot voor beter dan achter. Niet alleen toegangsdeuren van woningen in ons land zijn tegenwoordig allemaal voorzien van sloten ook de schuifpui en ramen die open en dicht kunnen.

De bedoeling van het slot is dat jij jouw huis of kantoor veilig achterlaten kan laten wanneer je even de deur uit bent. Toch zijn lang niet alle sloten vandaag de dag nog veilig genoeg. Ook in de Corona tijd trekken Inbrekers er op uit. De meeste hebben door de jaren heen namelijk technieken geleerd om sloten te forceren. Met name oude sloten moeten het ontgelden, maar ook nieuwe sloten worden steeds vaker geforceerd. Het is dus zaak om er altijd voor te zorgen dat jouw woning beveiligd is met goed hang- en sluitwerk. Ook tijdens de Corona is het belangrijk?

Inbrekers kijken vaak eerst naar de sloten voor ze aan de slag gaan.
Vervang sloten, je hebt er nu de tijd voor en dat hoeft niet veel te kosten bij Willemxl.com
Zeker als jij in een oudere woning woont of je hebt een moderene wonning gehuurd maar je weet niet hoeveel sleutels de vorige bewoner aan zijn of haar vrienden heeft meegegeven. Dan doe je er goed aan de sloten te vervangen. Kies voor sloten die voorzien zijn van het SKG-keurmerk. Deze sloten zijn uitvoerig gekeurd door de Stichting Kwaliteit Gevelbouw. Op basis van deze keuring krijgt een slot één, twee of drie sterren. Hoe meer sterren een slot heeft, des te lastiger is deze te forceren. Gekeurde sloten zijn nu voordelig bij willemxl.com . Dit is de investering dus zeker waard, want jouw woning of kantoor wordt er een stuk veiliger door!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »